Gemeente Wierden en vereniging Hôfke te Wierden werken samen aan de realisatie van tien levensloopbestendige hofjeswoningen  aan de Dasselaarshoek in de nieuwe wijk Zuidbroek in Wierden. Tien duurzame woningen waarbij aandacht voor het langer zelfstandig, veilig wonen met veel privacy én elkaar ontmoeten  centraal staat.

Informatiebijeenkomst

Het wordt prachtig wonen in deze woonhof aan de rand van Wierden met om de hoek onder andere de Generatietuin. Binnen 20 minuten wandel je naar het centrum van Wierden of het buitengebied. Een levendig hof voor bewoners van alle leeftijden. Wilt u graag meer weten?  In samenwerking met de gemeente Wierden, Plaggemars makelaars en Haafkes bouwondernemers uit Goor nodigt het Hôfke te Wierden u van harte uit voor de informatieavond op 22 juni a.s.

Datum: 22 juni 2023

Inloop vanaf: 19.00 uur

Start presentatie: 19.30 uur

Locatie: Gemeentehuis, Pouliestraat 3 in Wierden (ingang vijverkant)

Woonhof waarbij privacy en noaberschap hand in hand gaan
De woonhof bestaat uit 2 keer 5 rijwoningen met een mooie toegangspoort naar de gezamenlijke binnentuin van ruim 12×40 meter. De binnentuin, waar de voordeuren van de woningen zijn gelegen zal in gezamenlijk overleg worden ingericht. Aan de straatzijde ligt bij elke woning een privétuin  met een eigen carport. De woningen zijn ruim opgezet en de indeling ervan is zelf te kiezen.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

De woningen worden in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap gebouwd. Dit betekent dat alle (potentiële) kopers samen overleggen en opdracht geven voor de bouw. De (potentiële) kopers hebben zo maximale invloed op de bouw van hun eigen woning, uiteraard binnen de kaders en de randvoorwaarden die door de gemeente gesteld zijn.

Kijk voor meer informatie over Hôfke Wierden op de website www.hofketewierden.nl.